02 May 2010

Flaggskändning

Vappen har gått fint även i spiknyktert tillstånd, för andra året i rad!
(Får man nåt slags pris för det förresten?)

Största delen av helgen tillbringades dock ute på holmen pynjandes med sånt som ska pynjas med på våren, vädrande av sängkläder, moppande av golv, gräsmattsanläggning och räfsning.
Som tur är det alltså ute på en holme och ingen ser mig. Och skulle någon göra det så skulle dom ringa en anstalt.

Idag skulle jag bara "testa vår nya grep och pröva att vända trädgårdslandet lite". Bara lite, så jag bytte inte om från svarta tygbyxorna. Men jag tog på mig min blåvita vindjacka och stövlarna ändå.
Krabaten i vagnen och ner till trädgården. Men humlorna surrade i vårsolen vid landet så jag MÅSTE nog täcka in vagnen. Springa upp till huset och knycka åt sig första bästa tunna tyg. Det blev Österrikiska flaggan som sambon köpt när han var på resa dit. Ner till trädgården igen.
Nåja, lugn och ro att ta itu med landet. Vilket innebar att jag höll på i en timme och tygbyxorna var leriga upp till knäna och jag var genomsvettig under den blåvita. I det skedet passade förstås krabaten på att vakna och tjötade i högan sky och gick inte med på att somna om.
Jag återvände alltså till huset som från en krigsscen jordig och beväpnad med en grep och klädd som en finsk turist med en tjötande barnvagn och Österrikiska regalierna släpandes efter i leran...

Och vänta er inget, för som en äkta finsk turist hade jag förstås kameran i fickan så hur mycket sambon än velat finns detta fina ögonblick inte förevigat till eftervärlden.

1 comment:

M said...

I SERIOUSLY click likE! ;)