30 November 2009

Bakom min sjuka rygg dessutom!

Dom har inlett ett hemligt förhållande!
A erkände det här en morgon för nån vecka sen att han hade haft svårt att sova på natten och inte ville väcka mig, så han hade sett om någon annan var vaken istället...
Han hade klämt lite försiktigt på min mage och krabaten hade sparkat tillbaka och så hade dom hållit på. Allt dethär medan jag LÅG OCH SOV som en gravid stock och inte märkte något! Chockerande!

Och det värsta är att från och med igår är det inte ens hemligt längre. På morgonen innan A skulle åka utomlands för ett par dar ligger jag och läser en tidning på soffan, plötsligt börjar han sjunga högt och falskt för min mage!
Jag menar, det är inte många gånger han har sjungit högt och falskt för mig liksom! (inte nu för att det har varit direkt önskvärt heller, men ändå!)
Tänk nu om han kommer hem från utlandet med blommor till krabaten! Vad ska jag göra då? Tejpa fast dem i napan så han får sniffa??
Personligen hoppas jag på choko, för ska det till krabaten måste det gå via min mage först iaf ;)

Okej, jag erkänner, egentligen får ju denhär sortens hemliga förhållande mig att smälta och man skulle kunna torka upp mig som en liten våt fläck från mattan... :)

Annars njuter jag av att faktiskt få slappa till 110% och försöka se till att ryggen mår bra, samtidigt som det stör mig något otroligt att jag inte hinner frysa ner bröd och burkar med makaronilådor, kalops och kokt ris, så som jag liksom TÄNKT mig att göra just nu... Men nåja, lite halvfabrikat går nog bra sedan också.
Det är sist och slutligen bäst att acceptera faktum nu än att gå på tills jag måste akut till sjukhus igen.

2 comments:

sarai said...

Jag vill sen ha ett foto av blommorna tejpade på magen för sniffninf! Stora kramar!

Anna said...

Det blev choklad istället ;)

Men funderade ändå på att knäppa lite bilder och slänga in som omväxling, bara kameran skulle sluta leka kurragömma med mig...
Kramar tillbax!