12 October 2013

Dags för en king size?

Försöker, på grund av envis hosta i den äldre av arvingarna, att ta ett lugnt veckoslut. Idag har vi bara varit hemma så nära som på ett butiksbesök (för att köpa... Tvättmedel.) och ett biblioteksbesök (för att... Nåja det är inte så svårt att gissa vad vi gjorde där. Och vad jag har gjort resten av dagen).

Plötsligt finner jag mig görandes det som jag gjorde innan jag alls träffat min sambo på ensamma hemmalördagskvällar - dricka en öl och lyssna på musik på youtube (och fundera om nedanstående musik går att inkorporera i ett bröllop), bara för att jag kan. Nu är sambon bara på jobb förstås, men utöver det har en sak ändrats.
Det kan hända att jag blir utkastad ur sarkastiska föräldragnällares klubb för det här, men vet ni när sambon är borta hur gosigt det är att en treåring, halvvägs in på natten, kommer tassande till vårt sovrum, kryper in under mitt täcke och suckar nöjt och somnar om. Killen har slutat snurra som en propeller på nätterna och är så varm och gosig (om han inte snarkar eller har ätit vitlök på dan) att det nästan är det bästa som finns.
Fortsätt komma tassande till dina föräldrars säng så länge du vill bara!
Åtminstone när din pappa är på jobb.
(Till saken hör att den här killen punktligt kommer till vårt rum varje natt och jag har helt slutat försöka orka bry mig om att göra nåt åt det)

Gällande den potentiella bröllopslåten så är det en gammal favorit för mig och textmässigt skulle den passa in... Men går månne kantorn med på att spela den? Och har kantorn en elgitarr?


(Uh, strunt i videon, den är smått gräslig, blunda och lyssna istället!)

2 comments:

Anonymous said...

När vår äldsta gifte sej var det en av hans kompisar som spelade i kyrkan, på akustisk gitarr!
Maj

Höperöt said...

Alternativen är många och så ska ju helst den andra inblandade också gå med på det :)

Det enda jag är lite kompromisslös med är utmarschen som ska vara österbottnisk.