24 November 2011

Jag ljög lite

Jag hade visst ork kvar igår. Med lite hjälp av sambon är nu största delen av golven dammsugade och moppade och fixade! Bara badrummet och ett par fönster kvar så får här bli jul i år också!

Men vi tjuvstartade lite jag och krabaten idag i alla fall, fast inte hela huset är städat ännu så förberedde vi inför lördagen (med inspiration av Stufa-Evas bak-kollage):

Hmm, dethär stod det inte om i receptet! Varför häller hon socker på spisen och mumlar fula ord istället för att hälla sockret i kastrullen? (kröhöm)

Tag en massa sött och slibbigt som gör att du ändå inte kan äta de små kakorna och blanda på spisen, fast helst i en kastrull då.

Ös över margarin och kryddor och blaanda blaanda tills det blir svalt.


Blanda barn och mjöl, eller nåt ditåt stod det i receptet i alla fall.

Så blandar du mjöl och sockersmörja och barn och får två bruna påsar som ska ligga i kylen ännu i två dar innan det roliga börjar på riktigt.

Nejmen titta, barnet var visst kvar utanför kylen. Glöm inte att rengöra instrumenten noga!

Och innan nån frågar, sonens lyxförkläde är en gammal kasserad skjorta med avrivna ärmar bakofram, duger bra till smetblandning!

2 comments:

Kamomilla said...

Vilket fint team!!

Höperöt said...

Han älskar att baka, så visst blir vi ett bra team! Så länge den äldre team-parten kommer ihåg att påminna den yngre om att blanda FÖRSIKTIGT när det börjar se ut som om att vi snart skulle ha sockersörja över stolar och bord och golv :)