02 March 2011

Allt väl

Läkaren igår var super! Han tittade, hummada, nickade, konstaterade och frågade om jag var beredd på att byta ut födelsemärkena mot ärr istället. Nåja, inte blir det väl nån fotomodell av mig i alla fall och så skulle jag slippa att de tar i byxkanter och bh-band och så. Sagt och gjort, några stick med bedövninssprutan och en kvart senare var dom borta!

Nu är det bara tre saker som stör.
Jag får inte böja mig mycket framåt, inte så enkelt med en ettåring i huset. Det blir att öva på ergonomiska (men seriöst komiska) knäböj istället.
Inte luta mot ryggstödet. Ja i soffan går det ju bra, men sådär annars måste jag sitta rak i ryggen på egen hand.
Plåsterlapparna, som skulle vara kvar i två dygn, är redan nästan helt lösa.

Så idag blir det nog att ta dagens promenad (det enda jag får göra i gymnastikväg i två veckor) och släpa mig till närbutiken för att köpa plåstertejp och tejpa fast hörnen av lapparna så de håller en natt till.


Ännu är jag inte lika vågad *hrrm* jag menar vältränad som Anne, men här ser ni orsaken till att jag inte får böja mig framåt, samt ryggfläsk, plåstrade plåster och delfiner.

4 comments:

RockMom said...

Påminner mig om att jag åxå borde göra nåt åt mina födelsemärken...

Kamomilla said...

Autch- gubben min borde åka iväg på samma behandling.

Eva said...

Det där är inte roligt. Och sen börjar det klia... Usch.

Höperöt said...

RockMom - Hett tips: Antingen gör du det nu medan de ännu ligger i höga sängar och inte kryper iväg, eller så sparar du det tills dom lärt sig att gå bitar på egen hand. Jag tror nämligen att dethär med att inte hålla på med för mycket gymnastiska rörelser gäller oberoende av var man tar bort dem...

Kamomilla - Inte så mycket autch alls faktiskt, jag trodde jag skulle behöva värkmedicin till kvällen, men det gick riktigt bra utan! Så skicka iväg gubben bara, bättre att göra det nu än mitt i sommaren säger dom som vet.

Eva - Jo. Speciellt detdär högst upp på ryggen som läkt bäst. Jag har sån lust att peta på det fast jag vet att jag inte får! *kliklikli*