27 March 2013

Påsklov!

En vecka. Inga läxor, inga tidiga morgnar, knattarna och jag är lediga samtidigt och sambon kommer äntligen hem idag igen. Solen skiner, snön dråsar av taken, vi ska träffa släkt och goda vänner var och varannan dag och så ska vi helt säkert fara och fixa vid... Ja jag kanske har lite hemligheter för er nu, för jag tänker inte säga var riktigt ännu ;)
Man kan ju inte göra annat än att tycka att livet är gott!

Fast ett dilemma har jag... Påskharen, det börjar vara dags för honom att komma på besök, men MÅSTE han ha godis med sig i påskägget? Kan han inte ha nåt annat?
Hemma hos oss, när jag var liten fick vi nog godis, (sen när vi fyllt 5 år typ, och fick äta godis över huvudtaget), men vi fick också alltid nåt annat, det kunde vara hårband, eller ett par fina sockor eller ett pyssel eller nåt annat smått. Funderar på att följa mina föräldrars exempel och se till att påskharen inte har godiset som sin huvudsakliga gåva.

2 comments:

M said...

Ja, men snälla, det skulle jag uppskatta! En bra anti-godisförebild i pysen småkusiner! :)

Glad påsk!

Höperöt said...

Heh, jo jag kom just ihåg att De Stränga Föräldrarna visst undanhöll en julklapp i vintras (ett memoryspel, det kom ändå så väldigt många på en gång och födelsedag nästan direkt på) och att den kunde platsa bra nu istället!

Påskharen är räddad!

Kram och glad påsk!