04 December 2012

Förkylningen som inte kunde bestämma sig

Tänk vad lite kardemumma i toppen av kaffefiltret och lite honung i botten på muggen kan göra för humöret! För att inte nämna den sjuka halsen.

Nu får den här förkylningen bestämma sig, antingen kommer den nu, idag, eller så håller den sig i skymundan tills lördag kväll då julmarknaden är över och förbi! Fast helst nu, för är det såhär påverkas ju julfiilisen och allt.


Egentligen skulle jag vilja skriva att jag har det stressigt just nu och lite stressigt är det ju på sätt och vis, men då det är så självförvållat som det bara kan bli så kan jag ju inte klaga liksom. Julmarknadspysslet, föräldrar och syster på besök i helgen också dessutom och visor till körens julkonsert som borde nötas in och övas på och däremellan ska allt julstök avklaras, klappar och pynt och så har vi ju ett hushåll som fortsättningsvis inte sköter sig själv automatiskt. Hujedamig.

2 comments:

M said...

AH, man blir så inspirerad av dig alltså! Vore bra om man kom på ett sätt att få bort snoret ur näsan på den lille permanent.. men kanske inte finns nåt sånt. Tusan om han blir en allergisnuvis, ja VILL INT.

Har fixat de sista julkorten igår.. svettigt i år. Undrar om man faktiskt borde lägga ner så mycket tid på kort till människor som kanske egentligen inte bryr sig.. 40 stycken blev det i år igen. Vill man ha post ska man skicka post.. fast det e o-eko.

Kram på dig inspirationsmamman, från ett winterwonderland i Mxm.

Höperöt said...

Jag hoppas inspisen kommer från mitt kaffekok och inte från mitt sätt att engagera mig för allt och ha svårt att säga nej!

Allergisnuvis är inte kiva nej, men å andra sidan, många små hänger snor läänge när de en gång kommit igång så ge det lite tid innan du ger upp totalt!
Heh, jaaa, julkorten ja, det var de jag skulle göra idag nu när marknaden är över var det visst... :P