01 November 2010

Lite galen blir han väl...

Ibland undrar jag hur krabaten kommer att bli när han blir stor. Speciellt med tanke på hur hans uppväxt i föräldrahemmet är...

I morse spelades Carolas Stormvind i radion (Vega, jo), samtidigt som sambon skulle iväg på jobb och ropade nåt viktigt från hallen.
Till svar fick han bara: Jag hör inte vad du säger för det började just blåsa så här i köket!
(och för den som möjligtvis missat, kolla videon med tjejen vars ögon tåras och öron nästan fladdrar i vinddraget på scenen)

Igår kväll slogs vi av den mycket vuxna tanken att enirera om det stämmer att det finns nån Sonny Erikson i Sverige på riktigt. Det finns det. Flera.
Och när vi var i farten enirerade vi också på hur många Gay (ursäkta den lätt minoritetsdiskriminerande humorn) det finns i grannlandet. Många. Med det var först när vi hittade kompisarna Eh Gay och Gay Gay som vi nästan kakkade på oss av skratt.

Nåja, galen blir han väl med säkerhet, och eventuellt Gay, eller Gay-Gay, eftersom vi blev så lyckliga att vi började fundera på namnbyte.

1 comment:

M said...

Låter skönt. :D Skratt tillsammans är bättre än skratt ensam och ni bevisar att VI inte e galna... eller vänta nu... jag tror jag undanber mig belysande exempel.

KRAM