06 December 2009

Foton! I färg!

En liten uppdejt.

I förrgår hittade jag min gamla kamera i en låda. Den ville jag hitta!
På den hittade jag ett sånthär foto:
Det ville jag inte hitta just nu... (Sushi och vitt vin... Snyft!)

A firablade ett par dar förra veckan, såhär ser det ut när han kommit hem efter en arbetsdag:
(Synd att jag inte kan vidarebeforda lukten åt er... Den är obeskrivbar!)

Medan han (och bilen) var på jobb passade jag på att skaffa nya kompisar:
Dom var rätt babbliga av sig, synd att jag inte förstod ett ord.

Annat som jag har haft för mig då? Jag har växt.
Vi har inte fått upp spegeln här ännu, så ni kan gissa min egen reaktion när jag bad A fota magen så jag skulle få se den...
*gulp*
Men OBS inga stretchmarks! :)

Nu ska jag fortsätta självständighetskvällen med handskakning, räkor, majonnäs, skumvin (alkoholfritt ja) och sånt trevligt!

3 comments:

Maije said...

Kul med uppdatering! På grund av anslutningsproblem (sitter på tåget) så GLÖMDE jag vad jag skulle kommentera! Fuckit. Jo! Det låter som om din självständighetsdagskväll är bättre än min. Inte för att vara avundsjuk. Har haft en bra helg.

Sedan är jag avundsjuk på dina nya vänner! Tyvärr inbjuder vyn mot Messeniusgatans andra sida inga gäster av det trevligare slaget.

Har funderat på JULEN lite idag. Jag vet inte om jag ska tycka om eller inte tycka om förändring ibland. Kommer att sakna dig på juldagen i alla fall!

pia said...

Nej inte sushi och vitt vin. Jag saknar vitt vin såååå massor. Faktiskt så mycket att jag köpte alkoholfritt rött vin från alko. Rekommenderas inte, de smakade som en blandning av svarvinbärssaft och dåligt rödvin.

Anna said...

Maije the kanin - Tåget låter ju inte så paha, då har du väl haft en bra helg enivejs då antar jag ;)

Men joo, julen blir annorlunda i år...
Om krabaten inte behagar titta ut före jul kommer det att vara smått tråkigt att vara helt i skick, men inte kan åka upp i mellandagarna ens omifallatt! Om den däremot gör entré innan så kommer jag väl att vara så upptagen att jag tackolov inte hinner tänka på juldagsfirande hos mommo :P (alltid nåt positivt ;) )

Mina nya vänner hälsar! (Tror jag, eller så klagar dom bara på att det är så förbenat kallt och vill ha mera mat... Eller så har dom förfrusit fjädrarna... Har ännu inte lärt mig kommunicera med dem.)

Hej Pia! :)
I somras när det var varmt och skönt och grillen var igång så var jag också så desperat att jag köpte en alkofri vitvinsflaska från alko.
Smakupplevelsen var typ densamma... Eller nåja, jag var desperat, så det gick ner efter att den hade stått i kylskåpet och var KALL :P