23 April 2013

Mera program

Idag är en sån dag då jag njuter av att kunna luta mig bakåt i fåtöljen efter att gästerna gått och barnen ligger nerbäddade. Även om det kvittras lite för mycket i krabaten rum för att jag ens ska försöka inbilla mig att han sover.
Njutandet har mest att göra med att jag flängt runt som en tok några timmar efter skolans slut och städat hela huset och fixat kaka och sånt idag, då jag hade ett klädparty här hemma ikväll. Det blev lite dyrare än tänkt som vanligt, men det blir så gulligt med matchande brorsor sedan.

Emellanåt undrar jag om jag är helt frisk som förlägger sånahär hobbyn till såna kvällar då ingen sambo kan hoppa in och sköta vildbusare. Jag erkänner öppet att jag hade noll koll på mina två vildisar emellanåt. Hjälp att de orkar flänga på och ställa till alltså. Men jag har allt mera börjat köra på tankesättet: Man får det man förtjänar. Och tydligen är det ett par tokvilda små kryp som jag förtjänar. Kanske det lugnar sig. Sen. När dom fyller 28.

Hursomhelst. Varför blir det alltid en halv morotskaka kvar? Om nån är sugen är det bara att hoppa in här och störa mig i hemuppgiftsskrivandet och ta en munsbit imorogn!


5 comments:

sarai said...

Oh, din morotskaka... mmmm... =)

Höperöt said...

Varsågod bara :)
Med tanke på att dehär kakorna brukar bli bättre när de stått ett par dar, så borde den vara perfekt sådär imorgon ungefär!

Frida said...

Hmm... varför bor du så långt bort? Morotskaka, omnomnom...

Höperöt said...

Men om jag postar den idag så kommer den fram imorgon så borde den vara som godast då, passar det? :)

Frida said...

Hmm... säkerligen skulle det fungera smakmässigt... men vi har bara ett postikast. Fast morotskakesmoothie kunde ju vara gott :D
Förresten, vad hade du för klädpartaj? Det där märket som har jogabyxor för alla och envar eller nåt annat kul?