03 January 2013

Motionsmål, en upprepning

Uh, då jag ändå inte kan låta bli, då jag hittar en utmaning.
Pia länkade till sidan med 100 armhävningar på 6 veckor och efter cirka ett dygns betänketid bestämde jag mig för att börja nu ikväll. Jag har ändå inget vettigare att göra dedär fem minuterna det tar varannan dag.

I övrigt har jag inte några nya motionsmål för 2013, utan satsar på att fortsätta med det jag bestämde mig för i höstas (om än något regelbundnare, hrrrm...).
Det vill säga, de veckor när sambon är hemma ska jag laga mig ut ett par kvällar på konditionsmotion och de veckor han är borta satsa ett par kvällar på hemgymnastik och däremellan försöka ta tillvara den hyötyliikunta jag får tag på. De resultat jag skulle vilja se är närmast att vara tröttare på kvällarna, piggare på morgnarna och att bli av med en handfull (eller två, nu efter jul) bekvämlighetskilon. Ajjo och kanske bli av med mina konstant överspända axlar...

Ja och jag som efterlyste yoga-dvdn eller annan hemmaträning, ingen panik, hela youtube är ju nerlusat av yoga och pilates och homegym och whatnot! Bättre och sämre kvalitet förstås, men väljer man de som verkar vettiga så har man bra hemmaträning för nästan noll pengar.

2 comments:

Anonymous said...

Oj, det där med armhävningarna verkar ju roligt, jag skall nog testa det jag med!

mrMo

Höperöt said...

Gör det! Kan knappast skada iaf :)