13 December 2012

Yoga eller nåt

Jag får snart börja gå på en avslappningskurs.
Jag är hemma ensam med knattarna en dag och har blodtrycket uppe i höjd med öronen.

Det var dubbelgråt i morse, filuren ville ha gröt nuuu och storebror fick inte bestämma över lampknapparna i köket. Det är ynk när man ska promenera själv (jag kaaan inte), man vägrar komma in när vi kommer hem och redan är sena med lunchen (illvrål, jag vill uuut, du får int klä av mig, gråt) det är gnäll och gråt vid matbordet (vill int haaaa) och det är överhoppande av dagssömn (men jag har legat!) vilket gör att man redan ser fram emot kvällen.

För att göra det riktigt finemang ska julkorten postas idag, frimärkena är som bortblåsta (men dom var ju just där på bordet!!!) och jag vill inte köpa flera. Jag orkar inte gå och köpa mera, eller rättare sagt, jag har skuffat 30 kg barnvagn framför mig i mjuksnön i 6 kilometer redan innan lunch. Jag går inte på promenad med knattarna flera gånger idag.
Imorgon hamnar jag dessutom att gå samma sträcka igen, vilket innbär att vi ska starta halv åtta hemifrån om jag ska hinna via reservdagvården till skolan. Men det är sista skoldagen och jag vill inte missa den och sambon börjar juljobba så särdeles många alternativ till astidig väckning verkar inte finnas i nuläget. Huset ser ut som ett bombnedslag då jag avverkar så många av dygnets timmar på att skuffa runt min avkomma i drivorna istället för att städa hemma. På tal om det så borde gården skottas IGEN.

Förutom dendär avslappningskursen vill jag ha en egen gårdskarl och en egen städerska. Och öronproppar.

1 comment:

M said...

Men du, kanin... Unna dig de där öronpropparna från Clas O.. Fina färger och ditt humör kanske håller en stund längre.. Ha håret nersläppt så slipper diverse filurer undra.

Och sen måste du se till att ta en halvtimmes paus ibland. Bara vara själv. Du gör väl det? Sambo? Svärmor vaktar?

Kram!