15 November 2011

Sova tillsammans-metoden?

Uh, vi vuxna i huset är lite slappa, det måste medges.
Förra torsdagen skulle krabaten nattas av sambon, sambon hade annat inplanerat så det blev inte många returer av och an till sovrummet innan han satt brevid brevid och nattade vilket innebar att vi hade krabaten i vår säng klockan ett på natten igen.
I vecksolutet då vi hälsade på mina föräldrar sov Krabaten i samma rum som oss (och sov riktigt gott, det medges), vilket innebar att flytten tillbaka till eget rum mottogs mindre glatt här hemma igen.
Okej, söndagkväll gick bra, men igår fick jag jogga av och an i en timme innan krabaten somnade. På natten sedan hade jag inte ens hunnit somna innan han ropade och efter att ha nattat om honom vaknade han efter en ynka kvart och kom joggande till oss. Orka säga nej då sedan när man redan varit på väg att få sjuka bröst av den svala nattluften. Sambon mumlade något om att han kanske borde, men var ungefär lika mycket på hugget som jag. Som tack för att han fick sova med oss kröp krabaten ner mellan våra fötter för att sova med följden att han drattade i golvet några timmar senare och måste tröstas en hel del innan det blev nåt sovande av igen.

Slutresultat: Vi är slappa och ganska trötta. Sonen är ståndaktig i sin egen åsikt och ganska trött han med.
Fortsätta, fortsätta ikväll igen.

No comments: