20 October 2011

Annas alibi

Några vet, men de flesta vet inte att då tidigare, för flera år sen, hade jag en annan blogg som gick under namnet Annas alibi.

Det första inlägget handlade om vad man ska ha med sig när man far på en fest till en annan stad. Rena trosor och värkmedicin var väl slutsatsen, under förutsättning att man hittar någon som man kan övernatta hos där man ändå inte behöver pyjamas.
Resten fortsatte i samma stil. Vardag, jobb och flabbiga konversationer, blandat med fester, sena nätter samt mer eller mindre intressanta män av olika slag. En ärligare, lite råare, mycket mer spännande blogg än nu.

Vad som hände sedan är historia. Jag träffade sambon, vi blev ett par på riktigt och plöstligt var det inte lika bekvämt att skriva om dendär intressanta mannen så att alla andra fick reda på allt om honom. Han var ju MIN.

Det som hände idag var att jag började leta efter gamla inlägg från den bloggen jag borde ha sparade nånstans, bara för att minnas och underhålla mig själv, nu när jag inte stuckit näsan utanför dörren på två dagar, men de inläggen verkar vara offrade till it-gudarna i cyberrymden.
Lika så bra, då kan jag sitta här och inbilla mig att den bloggen var sjuttons så mycket roligare än den jag skriver nu!

Fast det beror ju på hur man ser på saken. Min högsta önskan just då var att ha en eller två unga hotta killar i famnen. Tänk vad jag skulle ha blivit lycklig då om jag visste hur jag har det nu:


Ja och ja. 40 gradersdag nummer 2 på gång och om både vi och ultraljuskäkare såg detsamma så har jag två unga killar i famnen just nu.

2 comments:

Pia (mami) said...

men vah? alltså grattis!!! så galet mysig bild. Och tanken av en till kille där under lillkillen och gosedjuret gör mej så glad.

Höperöt said...

Tack! Och du har helt rätt.
Ganska svettigt, rättså trångt, men galet mysigt!