22 September 2011

Duktigt Höperö!

Nu får jag dunka mig själv i ryggen! (Och hoppas att inte armen går ur led...)

Har inom loppet av en arbetsdag hittat ett, inte bara möjligt, utan även relativt helppo ja halpaa protokoll (protokoll i det här fallet = recept + tillvägagångssätt) för nästa steg i arbetet, något som en tidigare praktikant här misslyckades med.
Nu väntar jag bara på samtal från en produktspecialist (för att få några prover) och mail från en försäljare (för att få lite kemikalier) och så är det bara att köra igång och testa hur det fungerar i praktiken.

Okej, ni fattade rätt, det mesta av arbetet ligger framför mig, men jag har redan fått höra att jag kommit med en ilo-uutinen idag och det känns ju inte så kakka!

Det som känns lite kakka är det att jag måste fara och testa mitt hemoglobin imorgon. Med lite tur är det alltså hemoglobinet som gör mig till en halvsovande person som är yr i huvudet och darrig i knäna flera gånger om dagen. Med lite otur är det blodsockret och jag har fått graviditetsdiabetes. Tyvärr inte helt otroligt eftersom jag låg nära gränsvärdena senast, det är andra barnet och det finns diabetes i släkten. Mörp.

2 comments:

Frida said...

Usch, vad innebär det då i praktiken!? Håller ändå tummarna att det bara är lågt hemoglobin.

Höperöt said...

I nio fall av tio innebär det att man hamnar på diet, GI-LCHF-liknande grej om jag förstått rätt. Dessutom kan man få ordinerat motion av nån sort och så måste man mäta blodsockret några gånger i dygnet för att se vartåt det lutar. Inte värre än så!