28 September 2011

Det händer saker

Idag har vi möblerat, möblerat med stort M.
Vi har alltså bytt ut sovrumet mot arbetsrumet och arbetsrumet mot sovrumet. Konstaterade att allt annat gick bra, men när vi lyfte vår expedit (hyllan, inte butiksbiträdet) började magen faktiskt ta emot.
Fint blir det! Fast attans att vårt nya sovrum fick toma väggar när alla hyllor åkte ut, ska man bara rama in lite snygga planscher eller ska man satsa på konst?
Arbetsrummet är lite halvfärdigt, alla möbler är på plats, men alla papper, mappar och lådor ligger i vardagsrumet, så här ser ut som kontorens krig.

Dessutom fick jag min manduca på posten idag. (Tack för tipsen från Kakkakaffe!)
Jag svängde upp krabaten på ryggen direkt och konstaterade att det är tur att han är så liten och lätt, för i den kommer han att kunna hänga länge till. Med start om några månader då... För just nu blev det lite obekvämt att hasa ner midjebältet under magen, dels klämde det på, dels blev han att sitta lite väl långt ner. Men bekväm kändes den, så långt jag han känna efter!

2 comments:

Anonymous said...

Den grejen ser bra ut! =)

Lotta

Höperöt said...

Jag hoppas det, åtminstone får den gärna vara värd alla pengarna :) Kanske inte något för mitt i smällkalla vintern med halare på, men sen!