11 April 2011

Inget söndrigt

En glad rörmokare var hit idag och kikade och konstaterade att pumpen antagligen stängts av i misstag när vi stod och panikerade med visslande rör runt oss förra onsdagen. Så nu är här varmt i huset igen!
Det negativa är att problemet vi hade i onsdags, för mycket ånga i tryckkärlet, inte är något som borde uppstå på bara fem månader (det kollades innan vi flyttade in) så något är fel, någonstans, antingen tryckmätaren eller tryckkärlet.
Hah, tänk så mycket nytt man lär sig om oljebrännare helt plötsligt!
Och tänk så mycket hellre jag skulle vilja ha bergvärme istället...

Det jag inte fattar är hur jag kan vara såhär toktrött idag ännu, faktum är att såhär toktrött har jag inte varit sedan jag väntade krabaten. Jag har sovit nån timme här på dagen, men skulle gladeligen gå och sova för natten direkt. Jag som inte egentligen varit sjuk på riktigt sedan i fredags och var i bättre skick i går innan vi bilade ner än vad jag varit idag, men men, kanske stöket igår tog mera på krafterna än jag trodde och dethär är min kropp som säger åt mig att ta det lugnt. Inte mig emot, så nu är planen för resten av dagen att bara löllötera runt här hemma i långkalsongerna och överleva till läggdags.

2 comments:

Anonymous said...

Konstigt? Kära tönt.
Ni har varit sjuka, du oxo. Flere varv. Och en massa stress och elände. En magsjuka tar ju dessutom all kraft och reserven med. Konstigt skulle det vara om du inte var trött en vecka framöver.
Löllötera du bara i frid och ro, kraften och orken kommer nog med tussilagona och solen!
Kraaam!
sarai

Höperöt said...

Joo, men, men... Jag BORDE orka med mera juh! :P
Jotack, jag märker att jag får ta det piano idag ännu, göra en sak, vila lite, göra en till sak, vila lite, osv. Tydligen var det en magsjuka som tog mycket på krafterna dethär.
Kramar! (förhoppningsvis smittfria sådana)