28 January 2011

Städa, städa, varje...

Nu har detta hus försummats i nästan en vecka och ser verkligen ut därefter. Ni vet, en grötinklädd pyjams på badrumsgolvet, sneda mattor med dekoration av brödsmulor och ett par dagstidningar, julstjärnan som dog för gott redan i tisdags, en pappershög att sortera brevid datorn. Medan jag och krabaten har suttit i tv-soffan mitt på blanka eftermiddagen och försökt slappa bort tiden.
Så fort mina ögonlock har krupit upp en halv cent till så jag ser allt som ska röjas så ska jag ta itu med det!

Min sömn har nämligen också försummats den senaste veckan och så fort krabaten tar sin tupplur ska jag ta itu med det.

Och så sade jag upp mig.

Och så har jag arbetsintervju på måndag.

5 comments:

Mikaela said...

Lycka till med intervjun på måndag! Lägg på din supercharm och utstrålning så håller jag tummarna :)

RockMom said...

Lycka till på måndag säger jag åxå. Å ha en trevlig helg!!

Höperöt said...

Mikaela - Tack! Jag ska göra det jo ;)
Bara dom skulle skicka dendär kartan över området dit jag ska nångång så jag inte tappar bort mig helt helt!

RockMom - Tack och detsamma, gällande helgen alltså!

Kamomilla said...

Låter ju verkligen som livet i en småbarnsfamilj- det här med sjukstugan... När min yngre son var nio månader blev jag fotopererad. Jag var ensam varannan vecka med en 4 åring och en 9 månaders baby när gubben var på sjön. en dag när han kom hem fick vi alla spysjuka.. Jag halkade med kryckorna i spyorna när jag skulle rusa till toa- gubben o äldre sonen låg utslagna på soffan och jag satte den spyende lilla krabaten i en balja och sitta och väntade på svärmor som anlände i taxi för att rädda oss. Hujedamig..

Hoppas nu att ni snart har allt över och får gå mot ljusare tider och att du framför allt ska få gå till intervjun avslappnad och självsäker och TA JOBBET!! glöm inte att affirmera... Inga negativa tankar!! Vi blir bara starkare av det som inte tar kål på oss!
Big Hug
Kamomilla

M said...

Lycka till på arbetsintervjun! Trots att den grötinklädda pyjamasen kan kännas som cement runt fötterna ibland så rör det på sig. Livet går framåt! :)
Ha en bra lörda!