26 October 2010

Intet nytt

Läkaren konstaterade att jag har stegring och magont och har haft det i en vecka nu. Hon dubbelkollade med två termometrar när jag var där så tydligen är det vår termometer det är fel på och som ska bytas ut, då den dessutom sagt att jag ska ha undertemp. Inga infektioner förra veckan, men vi tog nya blodprov nu igen. Jag fick magsyrehämmande att äta veckan ut i alla fall.

Sådär psykiskt så har jag med största sannolikhet panikångest. Jag har haft mycket jobb med hushållet, bilbristen har gjort mig väldigt bunden till hemmet, jag har få vuxna att tala med i närheten till vardags, jag har haft ett missfall och vi ska flytta snart för tredje gången på ett år och planerigen av det ligger väl till 95% på mig.
Så hon tyckte inte att det var konstigt. Och att om jag faktiskt oroar mig flera gånger varje dag, så ska vi boka tid till psykolog.
Få se få se...

3 comments:

RockMom said...

Rekommenderar psykolog till hundra procent!! Efter min skilsmässa, med påföljande depression, så fick jag proffshjälp, Och jag tvivlar på att jag skulle ha kommit på fötterna utan den..så..ta hellre hjälp för tidigt än inte alls

Kram

Nickby rapporterar said...

Äsch, så risig du låter. Jag hoppas verkligen att det vänder, ta emot all hjälp du får! / Micaela

Höperöt said...

Tack för omtanken! Och inte oroa, det blir nog samtal till herr Hjärnskrynklare genast imorgon (så fort han har telefontid).

Fast lite mera orolig är jag nästan för maghälsan just nu. Eller, ehm, jag är ju orolig nästan hela tiden, så varför skulle jag nu inte oroa mig för det också...