26 February 2014

Inflyttat och inspyttat

På något vis, med hjälp av både släkt och vänner, fick vi huset tömt och städat i veckoslutet och nu bor vi här i det som så fint heter "gamla fammos stuga". En vinterbonad stuga som sådär till först verkade minimal, nästan bara hälften av vad vi tidigare bodde i, men nu när vi tillbringat några dagar här ändå känns den helt tillräcklig. Det enda vi lider av är skåpbrist.

För att riktigt inviga det trånga levernet passade lillknatten på att spy ner hela sängen  första natten i nytt hus och just som jag trodde att jag klarat mig undan så var det min tur i går kväll. Få se när resten kommer...
Hursomhelst, det må låta konstigt, men sällan har jag varit så glad över en magsjuka som den här. Glad att den kom efter flytten och inte före!

Halvtömda flyttlådor ligger ännu på golvet (skåpbristen), läxorna ligger jag verkligen efter med och bröllopsinbjudningarna ligger i en låda och skriker på åtgärder, men det känns ändå riktigt bra just nu!

2 comments:

Anonymous said...

Det låter ganska så bra det där! Lycka till i lillstugan! =)
Lotta

Höperöt said...

Tack!
Jag har på känn att vi kommer att trivas så bra här att det kommer att kännas vemodigt att flytta till nytt stort hus sedan :)