18 December 2012

Lättpåverkad

Nej usch!
Märker att förutom jag, så är mitt humör, tålamod, julfiilis och min blogg påverkade av dehär hormonerna. (Att mitt tålamod och krabatens vilja krockade med varandra i morse gör inte saken mysigare heller)

Nu väder vi på pannkakan, nu städar vi huset (kalsarisiivous is the thing!) jag och filuren till bra musik, sen julpyntar vi och lagar julgodis och bakar kaka inför morgondagens sambofödis.
Nu ska julfiilisen hit vare sig den vill det eller inte!

Till julklapp kommer jag att få snälla barn och en ängels tålamod och sen kommer vi att leva lyckliga i alla våra dagar. Sådeså!

Lite julefrid nu för sjutton!

3 comments:

Anonymous said...

ÅÅhhh.. dina julgodis som e det godaste som finns!!! *tittar på dig med stoooora ögon och fladdrande ögonfransar* kan du spara ens en liiiten en åt mig?

mrMo

sarai said...

ja, du kan ha vilka horrormoner som du vill, men din blogg är lika härlig hela tiden. Och julen, tja, den kommer, oberoende av om vi har stämning eller inte. Och det är egentligen ganska så skönt. Kramar! =)

Höperöt said...

Mo - Vi får se, garanterar inget när det kommer till pralinerna och i år får jag ju äta av dem själv också ;)

sarai - Då dedär monerna märks i hela kroppen så ploppar de också så lätt ut genom munnen och tangentbordet... Nåja, jag har redan skalat av julen rejält jämfört med i fjol i alla fall. Det känns bättre så, då pyntandet och fixandet är på samma klass som fiilisen (För lie julstämning har jag nog, den har bara inte riktigt hunnit hit ännu).