09 November 2012

Chokobristen är nog värst

Klockan halv fem inatt efter att filuren tagit sig sin nattslurk tyckte min hjärna: Äh, sova är för mesar!
Så när jag väcktes av spark i sidan från krabaten tio över sex kändes det som som jag precis somnat. Vilket jag också hade gjort.

Mitt på förmiddagen när jag satt i skolbänken meddelade sambon att han får förlänga arbetspasset med en halv vecka till om han vill. Dit for de farsdagsplanerna (okej, de var inte så storslagna och går att sätta i verket nån helt annan gång).

Dessutom har jag PMS.

Och det finns ingen choklad hemma.

Nu borde jag egentligen dammsuga medan filuren tar sig en tupplur och krabaten är hos dagmamman, men istället ska jag försöka samla mig med hjälp av en kaffekopp och dagens tidning som ännu är oläst.
Som vanligt ordnar väl sig allt bara jag fått lite tid att smälta det. Det är bara kombinationen av en massa saker på en gång tillsammans med trötthet och chokobrist som gör mig stingslig. Så efter att jag sörplat mitt kaffe, hämtat Krabaten och köpt lite godis av nåt slag så kommer jag nog att ha gjort upp både plan b och plan c.

3 comments:

Anonymous said...

Kaffe och choko är bra, ingen mår bättre av att du stressar! Dammhundarna kan nog vänta!
Maj

sarai said...

Maj har så bra råd! =)

Höperöt said...

Jo ibland kan kaffe och choko rädda dagen!
Och egentligen tar jag inte så stor stress för de grå ludna husdjuren under soffan dom klarar sig nog! Det knepigaste kommer att vara kombinationen av regnväder och att sysselsätta min vilda krabat, som borde motionera en halv mil varje dag för att kunna ta det någorlunda lugnt med sin lillebror och mig hemma sen på kvällen. Puh...