21 February 2011

Ynk

Jag fick igen ett samtal i stilen: "Tack för visat intresse, men tyvärr föll inte vårt val på dig denhär gången. Vi återkommer om vi hittar nåt för dig."
Denhär gången gällande det jobbet jag senast intervjuades för, så någon vart kommer jag, men inte ända fram.

Och så är det ännu dethär med vad jag riktigt vill göra. För samtidigt som jag skickar in mina ansökningar så letar jag sådär med ena ögat efter vuxenutbildningar.
En del av mig skulle vilja göra något inom sociala sidan. Sossutant, hjälpa ungdomar. På riktigt alltså! Men jag misstänker att dom tycker att jag är för instabil för det.
En annan del av mig skulle vilja jobba med det jag gjort hittills, bara mera HR-inriktat, men att börja studera igen och ordet tradenom låter så... Yrkis. (Sa hon såm studeerat på Ååbo Akkademii - med snork på näsan)
Och en sista liten del av mig skriker "Helvete, du har en bra och intressant utbildning! Lyft nu på luren och ring professorn och fråga om dom behöver forskare till ÅA, låt så vara att det är mycke jobb för lite fyrk, men det är ju det du KAN."

Suck! Varför får man inte gå till studiehandledaren mera efter gymnasiet?

3 comments:

Kamomilla said...

Hej!
Så fint du fixat på bloggen din!
Vad synd med jobbet, hoppas verkligen du får nåt snart, det är en jobbig situation du är i...

Du frågade om det finns hotell på Utö. Jovisst finns det!! Vi bor i armens gamla radhus, som nu ägs av Utö Havshotell.Fantastisk utsikt från sovrummet! Du hittar hotellets sidor om du googlar. Här finns tom. simbassäng! Fast allt är väldigt sjutitiotaligt men rent, fint och fungerande.

Anonymous said...

Kan man väl gå till nån på arbetskraftsbyrån? Nog ska de hjälpa andra än skolungar oxo! Kram!

sarai

Höperöt said...

Kamomilla - Jaa, inte skulle det sitta fel med lite lön inte! Men jag hoppas på det bästa och räknar ännu med att det kommer att lösa sig förr eller senare på nån vänster!

Aha! Så där finns ett hotell! Intressant, ska defnitivt ta reda på mera.

sarai - Jovars! Jag har ju redan sprungit dit ett antal gånger, men arbetslivspsykologen har jag inte träffat och talat med ännu. Hon kanske skulle kunna hjälpa!h