15 February 2011

Alla hjärtansdagspresent!

En akut snabbantningskur, fick jag av sambon.
Ekologisk, bidrar inte till överkonsumtionen runt högtiderna och precis vad jag behövde!

Okej, fast egentligen skulle jag nog ha levt lika lycklig utan den också. Nu väntar vi bara på att den lilla krabaten ska bli sjuk inatt, sådär i tur och ordning!
Tur att sambon varit i någorlunda skick i dag och kunnat sköta det mesta med honom medan jag ägnat mig åt andra aktiviteter. Blåbärssoppa t.ex. Den lyckligaste stunden idag var när jag kunde dricka tre klunkar blåbärssoppa på raken och märkte att det inte orsakade nåt magavändande!

2 comments:

Kamomilla said...

Nej men arma dagar ändå... motgång efter motgång, Styrkekram från mig!

Immodium är bättre än blåbärssoppa. Vet inte varför blåbärssoppa har ryktet om sig att vara extra bra, precis som jaffan... Vad som helst med socker o salter som går ner o hålls inne är bra. Immodium får magen att sluta krampa sådär ont ont som den kangöra vid magsjuka. Den stillar tarmrörelserna...

Höperöt said...

Jag har det faktiskt hemma, men använde det inte eftersom magen mer eller mindre tömde allt på en gång och förblev mer eller mindre lugn sedan, måste testa nästa gång!

Ajjo, och blåbär, färska i alla fall, är sånt man ska ge i mindre mängder till småbebisar eftersom de kan orsaka hård mage. Jag gissar att man använder det i lite motsvarande syfte med magsjukan...