13 September 2010

Ahh, the vardag!

Sambon är på jobb.
Den vilda bebin som försökt resa sig mot leksakskorgen, skötbordet, vardagsrumspuffen, pianot och en uppochnervänd pall under morgonen har nu somnat i välförtjänt förmiddagssömn.
Och höperöt får sin välförtjänta förmiddagsvila.

Som kanske egentligen borde tillbringas med att städa upp i tamburen och diska lite barnmatsburkar istället för att slappa i soffan och dricka kallt kaffe, men jag har aldrig påstått att jag är perfekt och hemmet bör ju spegla själen så...

På tal om hemmet och ett av sonens klätterobjekt.
Pianot, som den förr-förr-förra hyresgästen i huset hade lånat och lämnade kvar när hon flyttade ut, ska nu hämtas av sin rätta ägare om någon vecka.
Kommer att bli konstigt med ett tomt hörn i vardagsrummet. Men vi får se om vi tycker oss ha råd/inspiration att fylla det med något.
Hade vi råd skulle vi köpa en sånhär ungefär, hade vi inspiration skulle vi köpa nåt sånthär och slipa och måla och fixa, men då både rådet och inspisen saknas gissar jag att det blir en par sånahär, med vardagsrumspuffen alternativt fårskinnen under.

Inredning a la höperö på hemvårdsbidrag med influenser från resten av möblemanget, very lovley!

3 comments:

Kamomilla said...

Kommer att bli hur bra som helst!

Höperöt said...

Om du säger det i egenskap av expert så ;)

Maije said...

Kvällens fniss fick jag där. :) Ja jobbar för bycket och det regnar i Helsingfors. Saknaden efter stearinljus och nypressat kaffe i från den pre-höperöiska (även så IKEA-budget) tiden är stark.

Ja hoppas att det fixar sig med din fysio. Jag har på känn att dina smärtor nog inte kommer från allvarliga inremediciska problem utan troligen från muskler etc.

KRAM å trygghetspunkt på dig!