08 October 2009

Varför?

Systeryster: Jaa, men det är så jobbigt att skriva och inte veta om nån läser, sku ju va kiva att höra vad ni där hemma håller på med också.

Det är en månad, EN MÅNAD tills jag påbörjar mitt mökkihöperö-liv. Att flytta från Hesa till Pargas är nästan som att flytta till Kina.
Udda kultur, konstigt språk, hör för lite av kompisarna, titta på människor genom fönstret (Med kikare. Och nu stannar hon med hunden där borta igen, tusan om hon inte plockar upp hundskiten efter sig idag), men attans så billig mat och billiga levnadskostnader! :D

Ja det är inte mycket mer än två månader tills jag blir mamma också (Jotack, allt går bra, krabaten är redan kikboxningsvärldsmästare i sin åldersklass) och måste ha någonstans att svamla under framtida nattammningar.

Därför.

2 comments:

Miss M said...

Roligt att du tagit upp bloggen igen! Har saknat dina historier och ditt sätt att skriva ;) Jag kommer att följa den och ditt liv där hemma.. kramar

Anna said...

Kul att höra :D Om jag nu bara skulle orka skriva lite också! Men jag kan nästan lova att det blir mera sen när flytten och uppackandet är avklarat ;)