12 April 2013

Motgångar och småskav

Det känns som småskav just nu. Inga extremt stora kriser, men hela tiden är det någon sko som skaver på nåt ställe. Just så känns det, att vart man vänder sig är det något som gnager.

Min egen dator har helt plötsligt bestämt sig för att fungera endast sporadiskt, så nu sitter jag vid sambons och knackar. Eller, plötsligt och plötsligt, garantin gick väl ut för några månader sen, så egentligen borde det väl vara väntat. Endast tre år och några månader gammal, men det ser inte bättre ut än att det måste bli nya inköp på den fronten inom en snar framtid.
Och sambon, han blev blixtinkalld på jobb idag, älskar när de meddelar en halv dag på förhand. Älskar också det att de meddelade att hans sommarjobb såldes bort och att han blev utan anställning via radionyheterna, istället för att meddela de som blivit lovade arbete innan det gick ut i allmänheten. Hmmf.
Hursomhelst, det blir inte mycket gjort på Bergkulla i helgen, jag + två små knattar där innebär nog att ena getögat ska vara stadigt fastnaglat vid de små krypen hela tiden. Sån tur att det här huset är rejält ostädat så att vi inte blir sysslolösa i helgen! (Läs in en rejäl nypa sarkasm där är ni snälla!)

Så det känns trögt. Men nu ska jag avsluta fredagen med en varm smörgås och en kall öl. Samtliga barn som hållit babbel- och ylkonsert här i huset (innan de somnade en timme senare än normalt) gör bäst i att sova som små änglar nu!

No comments: