20 January 2013

Det här med ispromenader

Alla verkar ha gjort det idag. Jag med. Och fint, om än lite blåsigt, var det.

Nu har jag just en sån söndagkväll som krävs för att ladda batterierna inför veckan.


Så fort dehär små pyjamasnissarna hade stängt sina små blå klarade jag av dagens träning (inte mycket, mina armhävningar och mina plankor bara) och avrundande med att rosta lite pinjefrön och slänga dem ovanpå salladsresterna från igår och fick för en gångs skull ett nyttigt avslut på dagen.

För att göra dagen riktigt fin så fick jag mammas födelsedagspresent färdig, ett stickprojekt modell större, så fort jag fått det tvättat och i sträck ska jag visa det, måste bara köpa mera knappnålar först för det kommer att krävas en del för att få det format.
Så nu väger jag mellan att hastigt sätta igång att sticka en mössa till henne i samma garn eftersom det blev en del kvar eller att genast sätta igång att virka vårtröjrona som jag tänkt göra till knattarna. Eller så båda...

2 comments:

M said...

Duu! Det var alltså stickat! Och duuu! Din mors present ju!! Vad ska vi hitta på!? Önskar hon sig något?

Höperöt said...

Eh, njä. Det hon redan fått (i förväg) av paps var ny soffa och stolar till vardagsrummmet. Och mig veterligen har hon typ bara önskat "snälla" barn som vanligt... Hon kanske har framställt lite andra önskemål till den mamma :)