13 February 2012

Party

Sambon ringde och sade att han kommer hem redan idag (eufori!) för han har spysjuka (platt fall).

Jag sade att han INTE kommer hem. Inte för att det ofta går över till spädisar, men jag vill varken vara uttorkad själv eller ha en uttorkad filur, eller byta lakan x-antal gånger i krabatens säng på natten, som om jag inte sov tillräckligt dåligt som det är.

Så nu är han på väg till svärisarna istället, hit kommer han inte förrän han har papper på att han är frisk, typ. Jo jag vet, krabaten är hos dagmamma några dagar nu igen, han kan plocka upp vad som helst för bacill där, men då råkar det komma hem, att ta hem sambon nu skulle vara som att bulla upp för ett sjukdomskalas.

Ja, partyt i rubriken var sarkastiskt.

5 comments:

RockMom said...

Klokt val att inte släppa hem honom!
Säkert lättare för honom också att vara sjuk utan barn runt fötterna..
Hoppas ni andra klarar er!

Kamomilla said...

Oj uj .. vilken otur. :(

Höperöt said...

Det var verkligen otur, men kanske inte helt överraskande denhär årstiden.

Jo jag håller tummarna för att storebror inte ska plocka på sig nån spännande bobba nu i veckan (har just hört om spädisar som hamnat in på sjukhus av flunsan och kan förstås inte låta bli att oroa mig lite).

M said...

Stackars A. Men fick en a-ha upplevelse. Kanske mitt otroliga illamående slash magproblem förra veckan var a la m/s Hallonbåt?

Höperöt said...

Kanske, men tydligen har han inte mått så fasligt illa idag, så nu lutar det mera åt vanliga flunssan det han drabbats av. Äh, svårt att säga, fast sådär generellt rör det sig säkert en massa mumsigt på Hallonbåtarna!