27 December 2011

Och materialist-hetsen fortsätter

Jag, systeryster och krabaten stod och hängde på dörrarna till rean klockan 10.
Efter en nära svimma-upplevelse i NameIt-butiken och en hel del springande, både för de stora och den lille så är vi nu hemma.

Den lilles basklädslager är uppdaterat för våren 2012 med diverse tröjor och byxor och en pyjamas. Hans nyttiga födispresent är köpt (solbrillor, inte på rea, men sådana som borde vara rediga och bra).
Och som tårta på kakan köpte jag en julklapp åt mig själv. Silverörhängen. Små knoppar, som inte går att dra i. Det var som vanligt jag som fick minst.

Men på riktigt, jag måste ändå gå ett varv i butiken efteråt när jag vet vad jag blir för storlek igen. Och att köpa gravidkläder med en månad kvar känns onödigt när jag ändå kan använda alla jag har denhär gången, lika så bra att satsa på något som jag behöver och kan använda då!

Det var egentligen bara en sak jag dreglade över i en del butiker. En löpjacka. På något vis har jag gett mig tusan på att nu denhär gången ska jag komma iform igen efter graviditeten. Och då behöver jag ju en löpjacka eller hur? Ingen skillnad om jag börjar lenkka regelbundet eller inte, en löpjacka är ju halvvägs liksom!

3 comments:

Anonymous said...

Jag tror jag såg er när ni kom hem! Eller tror, jag såg er, hämtade sonen från kompis vid samma gata! :)
Maj

Pia said...

Vi tog också ett varv på rean för att inhandla lite babykläder. Nå det mesta vi köpte var ju så klart inte på rea ännu :/ Jag orkar inte ens gå och se på vanliga kläder och tycker det är rätt skönt att jag faktiskt inte inhandlat någo desto mer kläder på evigheter.

Höperöt said...

Maj - Mycket möjligt, om jag såg ut att bära en avtuppad snarkande krabat så var det vi!

Pia - Det bästa är som vanligt inte på rea!
Nä, egentligen tror jag att det är rätt smart att inte övershoppa just nu. Jag provade ett par vanliga tröjor ner till maghöjd, men det nappade inte och då får det vara, man hinner nog köpa nytt sen igen.