29 December 2011

Fääädiii!

Det var fem före att jag hade skickat ett glädjestrålande meddelande till sambon när krabaten gjorde nummer två på pottan som på beställning, men jag behärskade mig (till saken hör att han suttit MYCKET på pottan den senare tiden, men vid helt fel tillfällen tydligen, så glädjen är befogad). Nåja, nån slags föräldra-stolthets gräns!
Sambon kan få de glada nyheterna serverade när han kommer hem istället, innan han kommer in, jag kan öppna dörren och peka på pottan och ropa så att hela grannskapet hör!

Idag blev det lite mera reashoppande. Nu har jag faktiskt fått en t-pajta och en fleecetröja med tanke på våren/sommaren och fyra par svarta strumpor, så nu kan jag ju inte klaga på att jag missat rean mera!

Imorgon är det så dags för mig och fotbollen att dra på storlekskoll och synnytystapaarviointi. Magen sitter ännu sjukt högt uppe och ser nästan fejk-rund ut, sparkarna mot mellangärdet är inte skoj alla gånger och jag bara väntar på att magen ska börja sjunka ner.

Jaget och maget

4 comments:

Lotta said...

Wao en sån masu! Du ser strålande ut! =)

Kamomilla said...

Vilken fin badboll du gömt under blusen!

RockMom said...

Oj så fin du är :)

Höperöt said...

Lotta - Tack! Jag mår rättså bra också så det ska väl synas jo :D

Kamomilla - Ja, jag trodde inte att jag kunde ha en sånhär mage, en sån som inte alls syns rakt framifrån och från sidan ser det ut som jag petat in en leksak under tröjan :)

RockMom - Kram! :)