01 September 2011

Mybleras

Igår hade vi brainstorming hemma jag och sambon. Sambon vill ha ett kontor, nåja en arbetshörna. Jag vill att krabaten och filuren i magen inte ska behöva dela rum med en dator som är igång ännu timmar efter att de lagt sig. Vare sig det blir i ett gemensamt eller två skilda rum till att börjas med.
Summan av det hela blir i alla fall att vi flyttar vårt sovrum till det andra stora sovrummet, det som vi har som gästrum/arbetsrum just nu, samtidigt som sonen flyttar till sitt eget rum. Det nuvarande sovrummet blir gästrum/mitt datorrum/lekrum tillsvidare. Det gamla gästrummet blir alltså nytt sovrum med rejäl arbetshörna och dit ska också rymmas en spjälsäng.

Det enda jag gråter över lite just nu är det faktum att jag blir av med mitt stora luftiga sovrum. Jag har liksom nog av trånga sovrum där man får klämma in sig på tvären för att rymmas ner i sängen när jag bott i studielyor och små höghusettor, men, men... Det blir ju praktiskast såhär (och helt på tvären hamnar jag ju inte att gå).

Nu ska vi då bara shoppa ett par gardinstänger, vägghyllor, ett mappskåp och en barnsäng, så är vi redo för att flytta igen.

Ajjo, och så hoppas jag innerligt att vår IKEA-sängstomme tål att monteras ner och upp igen en tredje gång!

3 comments:

RockMom said...

Foton på före och efter, det vill vi ha :)

Frida said...

Jo, före och efter skulle vara jättespännande! Nu blev jag inspirerad att fixa och trixa lite själv här hemma...

Höperöt said...

Heh, tack för påminnelserna. Jag är liksom dålig på att komma ihåg dedär före-bilderna. Fast jag tror jag får skynda lite för sambon var redan i farten och kikade på nya skrivbord :)