20 July 2011

Jag är nog här!

Jag tog bara en liten paus...
Det var besök och konsert i helgen och sedan har jag faktiskt varit fulla dagar på jobb och haft fulla dagar hemma och på något vis orkat med allt. Jag vet inte riktigt hur, men tydligen går det om man inte tänker för noga på det!

Just nu är jag riktigt glad, för vi var just och kikade på vad som finns i min mage. En liten filur, som var trött, men viftade lite surt åt läkaren som klämde på den med ultraljudsappareten. Och stor var den, men läkaren väntade ändå med att flytta åldern till vecka 13 direkt eftersom de gjorde detsamma med krabaten och han fick sättas igång, så det var inte sagt att han var så långt gången som enligt första ultraljudet.

Men nu ska jag gå och övervaka kokandet av min favoritsylt, svartvinbärsgele. Fatta, vi köpte ett hus och fick fyra buskar svarta vinbär (och röda och krusbär och plommon- och äppelträd) på köpet!

5 comments:

Kamomilla said...

Inte är det så mycket trafik här i blogglandia just nu inte. :)

Härligt med egna bärbuskar. Jag har ett "vinbärsträd" som är fullt med bär :)

Roligt att ni få bild på den lille! :)

RockMom said...

Vad bra att allt är bra med bebisen, och att du mår bättre!

Tisa said...

Oj vad kul att läsa! massor med lyckokramar till dej och din familj. Tisa

Höperöt said...

Kamomilla - Tack! Men hördu, vinbärsträd! Det låter ju spännande, kan man odla vanliga buskar till sådana eller ska man ha nån sort på stam?

RockMom - Jo, det var skönt att se att där var nån som sparkade! Visst spyr jag ännu dendär obligatoriska gången varje morgon direkt jag kliver upp, men sen går det helt bra resten av dagen! Skönt!

Tisa - Tack massor!

Eva said...

Roligt att ni fick titta in vad den lille sysslar med :).