12 February 2011

Gissa vad?

Lita på magkänslan.
Jag tog tempen på en tröttgnällig karbat igår kväll och tänkte att jag var helt ute och cyklade, för nån feber hade han inte då. Men min intuition hade visst rätt, för nu på förmiddagen var han plötsligt hot stuf.

Det slår aldrig fel! Idag hade vi en kul pulkadag inplanerad och ikväll en dejt med gamla bekanta. Nu var det bara att avboka den första, men den senare ska jag gå på om det nu inte blir nåt slags spykalas här ännu idag, det skonar jag gärna mina vänner ifrån!

Oberoende om det är spykalas eller bara feber så måste jag säga att denhär mamman börjar bli lite trött på tre ordentliga sjukor sedan nyåret...

2 comments:

Kamomilla said...

Kan bara säga att tyvärr- det är skuggsidan av dagvården-

*12 års erfarenhet av dagvård...*

men det lugnar ner sig an efter det kommer mer ålder och man prövat mer bobbor.

livet som småbarnsförälder är just det där. Så mycket kan man inte göra åt saken. Tyvärr.
När min son var ett år hade vi över 20 läkarbesök bakom oss. (han hade både astma och liimakorva)
*been there-done that*-

Kämpa på! Det finns en ljusning i tunneln men det tar lite tid.

Höperöt said...

Joo, så är det väl, har man varit hemma och relativt bacillfri i ett år så är det väl dags sen när man börjar träffa andra små barn och gnaga på samma leksaker. Tack och lov har vi klarat oss med två läkarbesök och ett par samtal till rådgivningen. *peppar peppar*

Man får väl bara lära sig att tänka: "Jo det gör vi, om ingen blir sjuk..."

Och det blev ju inget spyende och mamma fick träffa vänner och ägna sig åt lite välgörande skvaller så nu är allt solsken igen :)