23 November 2010

På det fjärde ska det ske...

På lördag flyttar vi. Fast just nu funderar jag på hur det ska gå.
Innan dess ska en hel del ännu packas, det ska komma en massa snö, det ska bli iskallt och vi borde hinna måla trösklar, bona golv, tapetsera och lägga golv i det sista rummet och, framför allt, hinna få bort alla mängder av paff och remppa-rester som ligger och skräpar i garaget och på gården.

Nåja, inget att ta stress för, bara vi får ut allt från gamla stället så är det ju bra! Oberoende av hur det slängs in på nya stället...
Okej, nästan oberoende, helst ska man ju inte bokstavligen slänga en sänggavel på porslinslådorna, men annars är nästan allt tillåtet. Man får till och med prova skorna i skolådan om man hittar ett par som man nästan glömt att man äger och som plötsligt ser fina ut igen! Sådeså!

Och lite barnsvammel: NU har krabaten börjat hiffa dethär med att när mamma står framför honom och håller honom i händerna kan han följa efter henne gåendes på egna ben. Tjohej!

2 comments:

Kamomilla said...

Med anledninga va ditt förra inlägg måste jag säga att det var kloka ord. Jag hoppas du ska dit flera gånger?

Maije said...

Vad roligt att både flytt och krabat är på gång! :) Flyttar själv imårån, om VR så tillåter. Be en bön och sen lycka till till oss båda inför helgens jobb!