16 December 2009

Jag har städat!

Fast det börjar ta emot detdär städandet, speciellt dedär oviga framåtböjningarna. Okej, jag ska vara ärlig, jag är smidig som ett kylskåp.

Men, äntligen ett litet hemma-hos reportage:

Vardagsrumstävling - den som gissar närmast på hur många saker i denhär bilden som har sitt ursprung på IKEA vinner en heimlaga gräddkola!

Ah, julstämning... Bocken inklämd dit i hörnet och en planta på tv:n så är resten av sikten fri sen när vi ska se på Kalle Anka på julafton! ;)


Ja och så har vi denhär vrån i vardagsrummet då... Istället för att fästa uppmärksamheten på det belamrade bordet och överfulla bokhyllan så kan ni ju tänka: Åååh, dom har fyra datorer! Eller nåt i den stilen... (Stolarna däremot lär vara norskt arvegods och dom tycker jag om!)

Vi har även ett sovrum. Notera att en babysäng är en användbar möbel. Den går till exempel att förvara kuddar och böcker i, samtidigt som den är en praktisk klädhängare!

Mera än såhär vill jag inte visa av det ljuslila köket, som ni ser försöker jag blockera det mesta av det lilla som syns med ett mat-Tina leende, min mage och en maletköttsås, jättegott!

Sådär ja, nu ska jag gå ner i källarn (aj attan, den borde jag fota, den är ju först antik!) och se om dendär heimlaga gräddkolan har stelnat till sig över natten eller om jag helt enkelt får ge upp och äta den med sked istället... Men jag lovar att den som gissar närmast på Ikea-möblerna får skrapa formen sen!

3 comments:

pia said...

Va mysigt ni har det! En sån där bokhylla skulle jag också behöva... har ju orsak att köpa nu, måste ju förvara allt papperskrig för firman någonstans ;)

ak said...

Tack! :D
Jag kan varmt rekommendera hyllan, den kan fyllas med lite vad som helst (bevisligen!). Du kan ju gissa i vilket varuhus man hittar den och låddorna vi satt i den ;)

Maije said...

Sidu dee.. ett Ikea-hem liknande kusinens? Gissar på att 92 % av pryttlarna är därifrån. Själv har jag just skurat min ikeabox. Trött e ja, me nha lova va social ännu ikväll. Gnäll.