05 March 2012

Solenergi

Kan man månne tanka energi från solen?
I såna fall var det det jag gjorde igår. Det och att jag fick en välbehövlig paus från dehär fyra väggarna. Vi åkte ut till svärisarna, åkte pulka, babblade, promenderade, njöt av solen och åt en massa god mat. Och idag känns livet lite bättre, trots att jag varit vaken några timmar inatt.

På minussidan ligger däremot att filuren blir sämre och sämre i magen. Det som från början var skrik nån timme varannan kväll är nu skrik 10 minuter efter föregående måltid fram tills att man blir så trött att man somnar en liten halvtimme åt gången eller hamnar ut i vagnen och sover någorlunda bra. Från mitt på dagen till 9-10 på kvällen.
Nätterna är än så länge (peppar peppar) fria från gråt! (Men innhåller istället rätt ofta en del blöjbyten...)

Än så länge går det, men från torsdag är sambon borta igen och då MÅSTE lillebror ha fått nån hjälp. Annars heter den enda lösningen Peltor för mig och krabaten. Typ. Det är nog bara att testa alla magbakterier och bubbelbefriande medel på markanaden nu. Rådgivningen tyckte att jag skulle testa dem innan jag kör på mjölkfritt eftersom allt tyder på att det är bubblor som gör det jobbigt för honom.

2 comments:

Frida said...

Disflatyl is the shit, säger jag igen! Och vi har dessutom ett konstaterat mjölkallergiskt barn och skillnaden var enorm ändå (mjölken var bara en liten liten del, resten var bara glupskheten som svalde luft i mängder).

Höperöt said...

Vi hade en flaska Cuplaton från förr, men då fick han några bättre dar bara för att vi köpte den, så vi testar den först, men om inte den har effekt blir det Disflatyl till nästa.

Jo då det är så gott och man vill ha så mycket som möjligt på en gång blir det lätt en par klunkar luft där med!