10 April 2011

Saker som gör ett veckoslut minnesvärt

En krabat med lite lös mage kan leda till att alla i familjen mamma, morfar, moster, mormor och nu slutligen pappa ligger däckade i magsjukan. Den sistnämnde ville dessutom hem just som han började känna av magen i morse, vilket innebär att jag som nätt och jämnt blivit frisk har kuskat ner med spyende sambo och krabat med fortsättningsvis lös mage i bilen.

Då kunde man ju tänka att vi skulle få pusta ut när vi väl kommit hem, men icke. Efter lite trubbel med vattenledningarna till batterierna här i huset i onsdags har tydligen värmen helt slagit av, nån säkerhetsventil eller nåt, så nu är här iskallt. När vi skulle elda för att få upp värmen så överraskades vi av att röken ville in istället för ut, så nu väntar vi på farfar som ska komma till undsättning med elbatterier och kan gå ut och hugga lite pinnar så vi förhoppningsvis får till en brasa ännu idag!

Puh, det går så länge man måste, men be mig inte leva om dethär veckoslutet igen!

5 comments:

M said...

Kära du... har du varit spyende i Vasa? :| Beklagar verkligen! Jag har haft en riktigt bra helg med vårväder i Helsingfors. Hoppas att du ska ta dig ur den illamående mammavardagen och hitta våren hos dig också. Kram!

Kamomilla said...

Voj ett sånt elände. Men man klarar det, för annat kan man ju inte. och kanske är man starkare än man tror...
Det som inte tar livet av en gör en ju strakare i alla fall.
Kram. och sorry för att detta var en klen tröst.

Höperöt said...

M - Spyende jo, tyvärr, inte riktigt den helgen vi planerade... Fast vårvädret lär ha varit fint ute i Vasa också!

Kamomilla - Man är starkare än vad man tror, men när jag äntligen fått krabaten petad i säng här så trodde jag att jag skulle bli sjuk igen, så darrig och yr var jag. Man ska inte ta i för hårt bara för att man tycker sig har lite ork heller...

Anonymous said...

Tar den aldrig slut, er magsjuka? Kommer inte ihåg att det skulle ha varit sådär jobbigt, inte ens med tre barn. Hoppas i alla fall att det var sista omgången. Har farmor hållits frisk?
Maj

Höperöt said...

Farmor lär må bra i alla fall jo!
Ja jag förstår faktiskt inte hur vi lyckats i vinter, tre gånger börjar kännas lite överdrivet...